divendres, 1 de març del 2013

3.Avatar


 

3.Avatar

Descripció de l'activitat a treballar:  Abans de començar a fer l'activitat he de tenir obert el blog de VIP de l'institut : http://vipfm.wordpress.com/. Alli hi ha uns enllaços a les págines on podré fer alguns avatars. 
Avatar: Cadascun dels estats per què passa algú o alguna cosa que canvia de forma de manifestar-se, d'opinió, de partit, etc.
Procés seguit:
 Un dels avatars vaig fer-lo en questa pàgina: http://digibody.com/avatar-maker/index.php
M'ha resultat molt complicat i no es que m'hagi quedat molt bé . No el recomano. Pero dintre de lo dolent. Et donen les parts de la cara que hi ha disponibles , i les vas col·locant part per part.
Digibody
La segona pàgina enllaçada a la pàgina del meu institut és aquesta : http://bighugelabs.com/popart.php .  Per a crear avatars és molt simple i a la vegada dona molt bons resultats . Aquesta si que la recomano. Vaig pujar una foto meva , i la converteix a una avatar compost per mosaics de 4 o 9 amb un fons de color diferent.També es pot fer d'una sola foto però amb el fons d'1 color , que és el meu cas.
La tercera que he fet és aquesta : http://flashface.ctapt.de/  . Estava enllaçada a la pàgina de l'institut. Es molt pobre . I no he conseguit assemblarme però pujo e resultat igualment. He agafat les parts de la cara que donen i les he col·locat per a intentar fer la meva cara.
Flashface
La quarta , també publicada a la pàgina de l'institut és de la pàgina següent : http://www.pimptheface.com/create/  . Per a mi , es encara pitjor que la de flashface . No lo recomano. És també de tipus d'anar col·locant les parts de la cara i en blanc i negre com les anteriors d'aquest tipus.
Resultat:
La quinta , publicada també a la pàgina del Francesc Macià es d'una pàgina web que es diu photoface; i l'enllaç a aquesta és el seguent: http://host-d.oddcast.com/php/application_UI/doorId=357/clientId=1/ . Es un mode diferent als altres de fer un avatar. Li he posat una foto meva . Li he dit on tenia els ulls , el principi i el final de la boca , el nas i les orelles . I m'ha representat la meva cara com si fos en 3D , i es mou la cara i els ulls de la representació segons on tingui el cursor del ratolí. El recomano , perquè és fàcil , però una mica estrany.
Resultat:
Photoface
La sexta , enllaçada també a la pàgina http://vipfm.wordpress.com/ . Es diu pixenate , i el trobo una bona pàgina per a fer avatars . L'enllaç és el seguent : http://pixenate.com/. He pujat la foto i m'ha donat l¡opció de fer un munt d'efectes , però jo nomès li he posat un efecte semblant a la del estil warhol. L'he fet amb efecte escames de peix. La recomano , és molt fàcil i queda bé.
Resultat:
La següent que he fet , i l'ultima de les que hi habia a la pàgina de l'instiutu , es diu unique . I l'enllaç és http://unique.rasterboy.com/. La funció d'aquesta pàgina web és poder crear un individu de dibuixos animats que s'assembli al que l'está creant. Está bé aquesta pàgina per a crear avatars.
Resultat:
Unique
L'antepenúltima que he fet , habia començat ja a buscar pàgines de fora de la pàgina de vipfm de l'institut . I he trobat aquesta , http://www.faceyourmanga.com/ , on he creat un personatge manga que més o menys s'assembla  a mi . La recomano perquè és fa que sigui fàcil crear avatars.
Resultat:
Faceyourmanga
La penúltima que he fet , és d'una pàgina web de fora de vipfm també , i que es diu Joystiq mii characters . És una copia de el mode de crear personatges per als jocs que utilitza la videoconsola Wii. Es semblant , però no és igual ;és millor el de la wii. L'enllaç és aquest: http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2006/10/mii-v3.swf. He tingut que fer una impressió de pantalla per guardar l'imatge.
Resultat:
Joystiq_mii_characters
I el dècim i l'últim avatar es d'una pàgina anomenada sp-studio. Creada pels mateixos creador de la sèrie de dibuixos animats South Park. Per a mi , la millor per a crear avatars . He agafat un ninot com els dels dibuixos , i li he cambiat la cara , la roba i fins i tot els accesoris i el fons on estará aquest . Per a crear un semblant a mi . M'ha agradat perquè per a mi és el més complet , i per això l'he elegit com a avatar de Posterous.
Resultat:
Sp-studio
Comentari
M'ha agradat fer alguns avatars , del tipus posar una foto i que el faci automáticament. Però no m'ha agradat gens aquests de anar posant la boca , els ulls , la cara ; en blanc i negre . El veig una tonteria perquè no pot tenir cap semblança . 
Si tingués que fer aquesta activitat una altra vegada , no la faria , la trobo molt pesada. Però el treball , jo crec que m'ha quedat bé , no sols els avatars ; sinó també les explicacions d'aquests.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada